Ne bucurăm să anunțăm încheierea cu succes a proiectului MAGISTER, chiar în contextul pandemiei, cu toate activitățile inițial programate desfășurate. Astfel, 23 de practicieni din domeniul sănătății mintale au beneficiat de activitățile de învățare pe tema anxietății și depresiei pe baza unui curriculum și a unui program adaptate în regim online sub supervizarea specialiștilor de la Universitatea de Științe Aplicate din Vorarlberg.

Cea de-a 4 a ediție a Newsletterului Magister încheie cu succes și perioada de implementare a proiectului nostru, desfășurat pe o durată de 2 ani și jumătate. Drumul nu a fost lipsit de provocări în situația în care mare parte dintre activitățile mult așteptate să se deruleze față în față, au fost transferate în online, din cauza pandemiei COVID-19. Dar noile provocări ne-au determinat să ne dezvoltăm noi abilități de lucru la distanță, să descoperim noi instrumente de formare în online și să ne adaptăm îmbogățindu-ne capacitatea și cunoștințele.

Te invităm să citești mai multe despre proiectul MAGISTER, despre ce depinde mereu de mine – și totuși nu depinde și despre încrederea în propriile forțe.

RO | ENG