Finanțator: Programul Active Citizens Fund România, parte a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021

Parteneri: CONCORDIA Academia prin Organizația Umanitară CONCORDIA (România), Yyouth (Norvegia)

Perioada: 10.08.2023 – 11.01.2024

Descriere: Prin proiectul SocialNET ne propunem facilitarea experiențelor de învățare între profesioniști din domeniul social din România și Norvegia, prin intermediul a două mobilități dedicate. Astfel, 16 profesioniști din România (lucrători în domeniul social, supervizori, mentori și formatori) vor avea posibilitatea deplasării în Norvegia unde vor putea explora aspecte legate de serviciile sociale oferite tinerilor vulnerabili și serviciile de suport oferite profesioniștilor care lucrează cu grupuri vulnerabile, vor putea înțelege modul în care funcționează sistemul social din Norvegia, vor explora similarități și diferențe și vor participa la vizite de studiu la diverse instituții și organizații de profil.

La finalul proiectului, participanții la cele două mobilități, vor contribui la realizarea unei broșuri care să reflecte experiența de învățare avută și metodele sau bunele practici colectate, și vor explora noi posibilități de colaborare bilaterală după încheierea finanțării.

Proiectul este derulat de Organizația Umanitară CONCORDIA (România) în parteneriat cu Yyouth (Norvegia) și beneficiază de o finanțare în valoare de 29.270,00 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org . Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro .

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.