Prezentarea programelor noastre de formare în servicii sociale

Loading Events
  • Vrei să te formezi ca managersupervizor sau practician în servicii sociale?
  • Simți nevoia ca traineri cu experiență dovedită în domeniu să facă echipă cu tine?
CONCORDIA Academia este partenerul tău în servicii sociale pentru anul care vine!
Îți vom prezenta oferta noastră de programe de formare în servicii sociale gândită pentru 2021 și oportunitățile de supervizare, coaching și mentorat. Vei cunoaște o parte din echipa de traineri CONCORDIA Academia.
Curs de perfecționare profesională – Supervizor în servicii sociale
Program de formare conceput pentru profesioniștii din sectorul public și privat ca supervizori in servicii sociale. Dacă vei alege să participi la acest program vei descoperi cum reușește supervizorul să fie parte din procesul de dezvoltare profesională într-un context organizațional. Printre beneficiile pe care supervizorul le aduce într-o organizație se numără prevenirea burnout-ului și creșterea gradului de motivație și satisfacție la locul de muncă. Supervizarea este un proces cheie în procesul de dezvoltare profesională în cadrul organizației. Alături de alte organizații din domeniu am contribuit activ la recunoașterea și definirea standardului ocupațional pentru profesia de Supervizor în servicii sociale (cod COR 263513).
Perioadă de înscrieri: 18 decembrie 2020 – 31 ianuarie 2021.

Curs de perfecționare profesională Manager de servicii sociale *
Program de formare destinat directorilor, managerilor, coordonatorilor de echipe și departamente din top și middle management-ul furnizorilor publici și privați din domeniul social și socio-medical.
Lansarea înscrierilor: martie 2021.

Curs de perfecționare profesională Practicieni în servicii sociale *
Program de formare adresat practicienilor (asistenți sociali, psiho-pedagogi, educatori, asistenți medicali, psihologi, consilieri vocaționali, etc.) din sectorul social public și privat, care lucrează direct cu persoane aflate în situații de vulnerabilitate socială.
Perioadă de înscrieri: mai 2021.

Notă!
*Cursul Manager de servicii sociale și cel destinat Practicienilor în servicii sociale sunt adresate instituțiilor/organizațiilor din domeniul social. Condiția esențială în proiect este ca fiecare instituție/organizație trebuie să trimită câte un participant pentru fiecare dintre cele 2 cursuri.

► CE VEI AFLA:

  • Care este oferta de formare pentru anul 2021 a CONCORDIA Academia?
  • Când și cum se desfășoară cursurile certificate, destinate profesioniștilor – practicieni, manageri și supervizori – din domeniul managementului serviciilor sociale?
  • Care sunt detaliile și condițiile de înscriere pentru fiecare program de formare în parte?
    Cine sunt trainerii CONCORDIA Academia?
  • Cum te pot sprijini trainerii și experții CONCORDIA Academia prin servicii de supervizare, mentorat și coaching continuu?
  • Cât de reală și necesară este nevoia de mentorat, coaching și supervizare?
  • Răspunsuri într-o sesiune deschisă Q&A

Înscrie-te gratuit la evenimentul nostru online de prezentare a programelor noastre de formare în servicii sociale CONCORDIA Academia.

► CUM TE ÎNSCRII
Completarea acestui formular îți asigură participarea gratuită la eveniment.
►DESPRE GAZDELE EVENIMENTULUI
Moderator: 

Bianca Mătăsariu – Manager de Produs „Supervizor în servicii sociale” din cadrul CONCORDIA Academia.
Cornelia Burtscher – Director CONCORDIA Academia, are 10 ani de experiență în servicii sociale, în dezvoltarea organizațională în echipa internațională CONCORDIA. În prezent, Cornelia este supervizor și formator de Management Social și are 6 ani de experiență în formare și supervizare în servicii sociale. A terminat studiile de „Social and Health Management“ la HFH Hamburg și un MBA la IUBH Berlin.
Bogdan Sebastian Cuc – psihanalist și membru titular al Societății Române de Psihanaliză (SRP), societate componentă a IPA (International Psychoanalytic Association), este membru al Comitetului Științific al SRP, președinte al Comisiei de Etică a SRP. Are o experienţă de peste 20 de ani în psihanaliză cu copii, adolescenți şi adulţi. Este trainer, supervizor şi consultant pentru dezvoltarea organizaţiilor. Bogdan este preşedintele Asociaţiei Supervizorilor din România, vice-preşedinte al Fundaţiei Internaţionale pentru Copil și Familie “Dr. Alexandra Zugrăvescu”, precum şi vice-preşedinte al EURODIR, rețea europeană de instituții de formare pentru domeniul Medico-social. Are un doctorat în psihopatologie şi psihanaliză la Universitatea Paris 13, Sorbonne Paris Cite.
►DESPRE CONCORDIA ACADEMIA
Poziționată ca un Centru Regional de Excelență, CONCORDIA Academia oferă profesioniștilor din domeniul social programe de formare certificate, bazate pe învățare experiențială, pentru practicieni, manageri și supervizori în domeniul social, precum și servicii de supervizare, coaching și consultanță
Cu un networking bogat cu peste 100 de organizații la nivel național și regional, ne bucurăm de apartenență la rețele naționale (FONPC, Federația organizațiilor neguvernamentale pentru servicii sociale, Coaliția pentru Educație) și internaționale (EURODIR). Conținuturile și metodele de formare pe care le oferim sunt dezvoltate în parteneriat cu instituții prestigioase la nivel european (Academia de Management Social din Viena,

FH Vorarlberg, Austria).

Toate cursurile oferite sunt autorizate la nivel național (de către Autoritatea Națională pentru Calificări,

Colegiul National al Asistentilor Sociali) și european (EURODIR).
Înscrie-te acum și alege-ți partenerul pentru programele de formare în servicii sociale, pentru anul 2021!
Go to Top