Masterclass by CONCORDIA Academia

Loading Events
MASTERCLASS

Identitate profesională. Auto-cunoaștere. Grijă de sine.

CONCORDIA Academia îți propune un program intensiv – 3 module transformaționale cu focus pe:

  • Înțelegerea propriul istoric în alegerea profesiei
  • Reconectarea cu valorile personale care ghidează relațiile profesionale
  • Conflicte și abordări diferite în rezolvarea acestora
  • Devalorizarea și raportarea la propriul succes sau eșec

Acest curs este despre munca orientată spre valoare în domenii profesionale complexe și provocatoare, despre antrenarea reflecției asupra abilităților câștigate în propriul parcurs experiențial și despre dezvoltarea unei culturi sănătoase a grijii de sine.

Alături de formatorii și facilitatorii Academiei, în calitate de invitați speciali în acest parcurs transformațional, ne bucurăm să îi regăsim pe Prof. Bernhard Gut și Prof. Johannes Rauch, ambii cu o experiență de peste 25 de ani în munca psihosocială.

Prof. Johannes RAUCH

Psihoterapeut psihanalist, supervizor și director centru terapeutic, a studiat pictura la Academia de Arte Frumoase din Viena, a petrecut 15 ani în eforturi de întrajutorare și intervenție umanitară în Zambia, Uganda și Tanzania.

Prof. Bernhard GUT, DSA

Asistent social, psiholog, profesor, șef al departamentului de sănătate al Centrului pentru Știință și Educație Continuă Schloss Hofen, asociat Universității de Știinte Aplicate din Austria; lector și coordonator științific la Institutul pentru Muncă Socială Ostschweizer, Elveția.

Calendar

Modul 1 – 18,19 mai 2023
Modul 2 – 12,13 iunie 2023
Modul 3 – 11,12 iulie 2023

Formarea va avea loc în prezență, în București, România.

Certificare

Programul de formare este certificat de către Universitatea de Științe Aplicate din Vorarlberg, Austria, la absolvirea programului participanții vor primi o diplomă cu 12 credite ECTS.

Cost program

2000 lei (masa de prânz și pauzele de cafea sunt incluse; costul nu include cheltuielile de cazare, transport, cină). Există opțiunea de a achita în rate.

Oportunitate: 8 burse disponibile prin programul de burse al CONCORDIA Academia care acoperă 25% din cost. Bursele vor fi acordate în funcție de prezentarea din video, punând accent pe experiența profesională, motivația de a te implica în curs, realizări profesionale notabile.

Te invităm să aplici până la data de 2 mai 2023, dacă ai experiență de lucru cu beneficiarii aflați în situații complexe și cu risc ridicat de vulnerabilitate (cel puțin 5 ani în domeniul psihosocial), prin completarea formularului de înscriere și trimiterea CV-ului și a unui scurt video (max. 3 min) în care te prezinți și ne convingi de interesul tău pentru a fi unul dintre participanții primei ediții a Masterclass-ului.

Persoană de contact: Magda Ilie, magda.ilie@concordia.org.ro.

Go to Top