MASTERCLASS Modul 3

Loading Events
MASTERCLASS

Identitate profesională. Auto-cunoaștere. Grijă de sine.

CONCORDIA Academia îți propune un program intensiv – 3 module transformaționale cu focus pe:

  • Înțelegerea propriul istoric în alegerea profesiei
  • Reconectarea cu valorile personale care ghidează relațiile profesionale
  • Conflicte și abordări diferite în rezolvarea acestora
  • Devalorizarea și raportarea la propriul succes sau eșec

Acest curs este despre munca orientată spre valoare în domenii profesionale complexe și provocatoare, despre antrenarea reflecției asupra abilităților câștigate în propriul parcurs experiențial și despre dezvoltarea unei culturi sănătoase a grijii de sine.

Alături de formatorii și facilitatorii Academiei, în calitate de invitați speciali în acest parcurs transformațional, ne bucurăm să îi regăsim pe Prof. Bernhard Gut și Prof. Johannes Rauch, ambii cu o experiență de peste 25 de ani în munca psihosocială.

Prof. Johannes RAUCH

Psihoterapeut psihanalist, supervizor și director centru terapeutic, a studiat pictura la Academia de Arte Frumoase din Viena, a petrecut 15 ani în eforturi de întrajutorare și intervenție umanitară în Zambia, Uganda și Tanzania.

Prof. Bernhard GUT, DSA

Asistent social, psiholog, profesor, șef al departamentului de sănătate al Centrului pentru Știință și Educație Continuă Schloss Hofen, asociat Universității de Știinte Aplicate din Austria; lector și coordonator științific la Institutul pentru Muncă Socială Ostschweizer, Elveția.

Calendar

Modul 1 – 18,19 mai 2023
Modul 2 – 12,13 iunie 2023
Modul 3 – 11,12 iulie 2023

Formarea va avea loc în prezență, în București, România.

Certificare

Programul de formare este certificat de către Universitatea de Științe Aplicate din Vorarlberg, Austria, la absolvirea programului participanții vor primi o diplomă cu 12 credite ECTS.

Persoană de contact: Magda Ilie, magda.ilie@concordia.org.ro.

Go to Top