Manifest pentru o școală incluzivă

Încarc Evenimente

Suntem bucuroși să revenim către voi cu o nouă invitație la un nou eveniment online, de această dată despre #EducațiaIncluzivă.

În cadrul proiectului Education Includes Opportunities, CONCORDIA Academia are ca obiectiv principal conceperea și testarea unui model unic de intervenție socio-pedagogică pentru a asigura accesul deplin la o educație de calitate pentru copiii din familii și comunități vulnerabile și marginalizate, prin activarea echipelor multidisciplinare formate din profesori, asistenți sociali, psihologi, consilieri școlari și pedagogi, pentru a sprijini copiii și familiile acestora în cel mai bun mod posibil.

Ne-am dorit să înțelegem cât mai bine care sunt nevoile și provocările din punct de vedere educațional și social. În acest sens am colectat informații și date prin interviuri, focus grupuri, chestionar aplicat la nivel național și întâlniri cu specialiști.

Despre rezultatele analizei noastre vom povesti pe larg alături de Silvia Mișuexpert educațional. Vom afla împreună cum este vazută incluziunea din perspectiva părinților, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari și alți specialițti atât din domeniul educațional, cât și social.

Pentru că noi credem în puterea exemplului o vom avea invitată pe Adina Angelescu, Director Școala Primară CONCORDIA, care va împărtăși cu noi cum lucrează echipa multidisciplinară la nivelul școlii, care sunt provocările. dar și reușitele atunci când vorbim despre o școală incluzivă.

Vino alături de noi, joi 25 februarie, între orele 16.30 – 18.00, pentru a afla mai multe despre educația incluzivă din perspectiva socio-educațională.

Participarea este gratuită, pe bază de înscriere până în data de 24 februarie inclusiv.

Go to Top