Eveniment SocialNET – Networking for Knowledge Transfer and Social Inclusion

Loading Events

Vă invităm la o cafea bună, așezați confortabil într-un fotoliu, alături de noi, CONCORDIA Academia, și Yyouth – organizație de tineret din Norvegia.

Vom discuta pentru 2 ore despre provocările și satisfacțiile muncii în social, și mai ales cu tinerii. Reprezentanții organizației norvegiene ne vor povesti despre caracteristicile sistemului social din Norvegia cu puncte forte și provocări. Vom demitiza poate un sistem care nouă ne părea perfect, împărtășind o perspectivă aprofundată asupra modului în care tinerii sunt susținuți în societatea norvegiană, dar și a ceea ce îi motivează pe profesioniștii direct implicați în acest raport. Vom avea ocazia să vorbim despre munca noastră și să vedem ce puncte comune găsim și, de ce nu, cum am putea lucra împreună în viitor.

Așadar, haideți vineri la o cafea cu aromă de interculturalitate pe care să o savurăm împreună! Este o bună oportunitate să cunoști organizații din Norvegia și România într-un schimb intercultural facilitat prin proiectul SocialNET – Networking for Knowledge Transfer and Social Inclusion, finanțat prin Programul Active Citizens Fund România.

Înscrie-te aici până pe 12 decembrie:

Evenimentul se va desfășura în limba engleză și vom asigura traducere simultană în limba română.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Go to Top