Organizația Umanitară CONCORDIA anunță selecția participanților adulți, angajați ai organizației, pentru mobilitatea de învățare intitulată Facilitarea Inovării în ONG-uri, care va avea loc în perioada 15-18 iulie 2024, în Viena, Austria.

Această mobilitate este destinată în special celor care doresc să își dezvolte competențele în domeniul antreprenoriatului social, care sunt interesați de creșterea capacității de inovare în sectorul social și care au atribuții în organizație în ceea ce privește dezvoltarea de proiecte și/sau programe sau în proiectele de economie socială ale organizației.

Cursul de formare va fi livrat și găzduit de Playful Solutions și va conține elemente de design thinking, metode participative de lucru și stimularea inovării prin joc, și tehnici de stimulare a intraprenoriatului. Detalii pot fi descoperite aici. Toate costurile asociate participării (transport, cazare, masă) sunt acoperite prin intermediul proiectului. Este de așteptat ca nivelul de limba engleză al participanților să fie unul mediu (B1), iar participarea în timpul mobilității să fie una activă. Participanții selectați vor semna acorduri de învățare prin care își vor asuma dezvoltarea unui proiect/plan de acțiune post mobilitate, în linie cu strategia organizațională, și vor avea atribuții concrete în diseminarea și valorizarea rezultatelor.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un email în care să prezinte propria motivație pentru participare la mobilitate la adresa academia@concordia.org.ro, până la data de 3 iunie 2024. După primirea emailului, organizația își rezervă dreptul de a organiza interviuri cu participanții selectați într-o primă etapă.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa academia@concordia.org.ro.

Metodologie selecție participanți