Future Organizational Shocks

Încarc Evenimente

Suntem încântați să vă invităm la evenimentul nostru dedicat oamenilor care lucrează în CSR!

Future Organizational Shocks. Acceptarea imprevizibilului: Explorarea limitelor incertitudinii.

Data: 21 septembrie 2023
Ora: 18:30
Locație: ARCUB Gabroveni, Strada Lipscani 84 – 90, București 030037

Invitat special: Alain Cardon

Alain Cardon este consultant internațional cu experiență practică în diverse regiuni din Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Nord și Sud, Africa. Este fondator și co-fondator al mai multor companii de training și consultanță (Metasystème, Group Transformation). Rolul său este de a iniția acțiuni strategice de dezvoltare organizațională, fiind expert în domeniul dezvoltării organizaționale și al schimbării. El este autorul mai multor cărți și articole pe aceste teme, și a lucrat cu companii de toate dimensiunile din întreaga lume pentru a le ajuta să se adapteze la schimbările rapide ale mediului lor.

În acest eveniment, Alain Cardon va vorbi despre impactul schimbărilor și a incertitudinii viitorului asupra organizațiilor, despre cum acestea pot face față acestor schimbări și despre rolul responsabilității sociale în ajutarea organizațiilor să fie mai reziliente în fața schimbărilor.

Invitația este pentru oricine este interesat de domeniul responsabilității sociale, de schimbarea organizațională sau de viitorul mediului for-profit & not-for-loss.

Save your spot. Locurile sunt limitate.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim acolo!

Go to Top