Misiune

Poziționată ca un Centru Regional de Excelență, CONCORDIA Academia oferă profesioniștilor din domeniul social programe de formare certificate, bazate pe învățare experiențială, pentru practicieni, manageri și supervizori în domeniul social, precum și servicii de supervizare, coaching și consultanță.

Viziune

Toate persoanele aflate în nevoie pot beneficia de servicii sociale de calitate și sprijin personalizat, acordate în mod sustenabil de profesioniști din domeniul social, care să le permită să ducă o viață demnă și plină de sens.

Ce oferim

  • Cursuri de formare și servicii de suport adaptate nevoilor și provocărilor participanților;
  • Filosofie de învățare bazată pe reflecție și pe un proces de învățare reciprocă;
  • Focus pe dezvoltarea de abilități practice;
  • Alinierea la standardele internaționale și la ultimele evoluții în domeniul social (next practice)
  • Dezvoltarea competențelor de bază, accentul fiind pus pe persoană, comunicare interpersonală, participare și mobilizare comunitară;
  • Networking și schimburi de experiență cu alți profesioniști din domeniul social;
  • Sprijin continuu prin supervizare, coaching și mentorat.

Ce ne recomandă

Echipa

Suntem un grup de oameni pasionați de ceea ce facem și puternic motivați să ridicăm standardele actuale din România la nivelul celor internaționale. Ne dorim și credem cu tărie că putem oferi condiții pentru o viață demnă celor care nu au încă acces la ea.

Irina Adăscăliței

Director
CONCORDIA Academia

Citește mai mult

Ina Dreglea

Asistent de Proiecte
& Responsabil comunicare

Pasionată de marketing, leadership, educație, estetică și apusuri.

"Suntem suma gândurilor noastre."

Citește mai mult

Bianca Mătăsariu

Manager de Produs
„Supervizor în servicii sociale”

Pasionată de educație și lucrul cu oamenii, fire curioasă și veselă.

"Există soluții pentru orice provocare!"

Citește mai mult

Bianca Buzetto

Manager de Produs
„Manager în domeniul social”

Lucrează în domeniul social de aproape 20 de ani. Munca alături de asistenţi sociali, educatori, psihologi i-a permis să înţeleagă mai bine nevoile domeniului și provocările cu care se confruntă managerii de servicii sociale. Este pasionată de formare și de munca în echipă.

"Doar organizațiile care investesc în oamenii lor își pot îndeplini misiunea cu succes."

Citește mai mult

Eugen Chihai

Manager
CONCORDIA Academia în R. Moldova

Se bucură să poată contribui la educarea practicienilor din domeniu, la dezvoltarea oamenilor care fac diferența prin deciziile pe care le iau și care prin valoarea adăugată în relația cu beneficiarii mută focusul de pe problemă pe soluție.

"Deși suntem în permanentă schimbare, nevoia de a reforma sistemul social și de a recruta oameni valoroși care fac diferența rămâne stabilă."

Citește mai mult

Magda Ilie

Manager de Produs
„Practicieni în domeniul social”

 

Citește mai mult

Academia în Moldova

Biroul din Chișinău al CONCORDIA Academiei facilitează și accesul profesioniștilor moldoveni din domeniul socio-uman la programe de formare și dezvoltare personală și profesională calitative și targetate, subscrise aceluiași obiectiv general, de capacitare și creștere a calității serviciilor sociale la nivel național.

Afiliere

EURODIR este o rețea transnațională europeană a organizațiilor specializate în formarea managerilor de instituții sociale. Scopul său principal este acela de a permite membrilor să împărtășească, să descopere, să compare, să coopereze și să promoveze cel mai bun nivel de pregătire pentru managerii care lucrează în sectorul social și de sănătate.

După un proces de acreditare care a durat peste un an și a însemnat evaluarea curriculei, metodelor și capacității de formare și certificare, începând cu anul 2020, CONCORDIA Academia poate acorda diplome recunoscute de către EURODIR absolvenților cursului de manager în servicii sociale.