Susține educația profesioniștilor din social, completează D107!

 

Te-ai întrebat vreodată cine sunt cei aflați mereu în prima linie atunci când semenii noștri au mare nevoie de ajutor? Copii, bătrâni, familii extrem de vulnerabile – cine sunt oamenii care îi susțin?

Și mai ales, ce nevoi au acești oameni pentru ca efortul lor să ajungă acolo unde trebuie, la timp, eficient, ori de câte ori este necesar?

În CONCORDIA Academia ne îngrijim de acești oameni – profesioniștii din social, socio-medical și educațional, cărora le oferim servicii suport (supervizare și coaching), programe de formare și perfecționare, pentru ca ei să poată fi alături de cei mai vulnerabili dintre noi toți.

Până pe 25 martie 2023, completând formularul 107, cu efort minim și fără costuri suplimentare, poti susține profesioniștii care duc greul în locul nostru. Formularul precompletat cu datele noastre îl poți descărca aici. Se poate completa direct în aplicația Adobe Acrobat Reader. Mai multe informații despre acest formular citește aici.

Prin CONCORDIA Academia, companiile pot contribui la dezvoltarea oamenilor și organizațiilor din social și educație prin programul nostru de burse pentru profesioniști - află mai multe despre burse aici. Implică-te și tu!

Pentru că oamenii au nevoie de oameni!