Program de burse pentru profesioniștii din domeniul social

 

Cum funcționează?

CONCORDIA Academia oferă acces acestor profesioniști din domeniul social, socio-medical și educațional, la programe de formare și dezvoltare înalt calitative, cu scopul creșterii capacității de implicare și a rezilienței acestora în fața provocărilor venite din partea persoanelor foarte vulnerabile. Programele oferite de CONCORDIA Academia sunt programe de supervizare, formare și coaching.

Compania pe care o reprezinți, prin programul său de CSR, poate investi în acești profesioniști și implicit, în binele societății, sponsorizând programul de BURSE.

Concret, compania achiziționează un număr de burse iar CONCORDIA Academia le oferă profesioniștilor prin programele sale de formare, supervizare și coaching. Poți alege tu ce profesioniști să fie sprijiniți sau din ce organizații/domenii să provină.

În oricare dintre variante, îți vom asigura transparență totală asupra modului de folosire a burselor și vom contribui la creșterea vizibilității companiei tale prin acțiunile noastre de publicitate și prin canalele social media.

Contactează-ne să stabilim toate detaliile 0737 010 034