Servicii de supervizare

Oferim servicii de supervizare

Supervizarea sprijină dezvoltarea profesională a profesioniștilor printr-un proces ghidat de reflecție, ajută la identificarea rolului profesionistului, însușirea responsabilităților lui și la buna funcționare a echipei și rezolvarea cazurilor provocatoare în rândul beneficiarilor. Cuvântul „supervizare” ne duce deseori în eroare, în limba română având conotația de „control, supraveghere”, când de fapt supervizorul are rolul unui facilitator care să ajute profesionistul sau echipa în a identifica propriile soluții. Supervizare în servicii sociale de către o persoană din extern este prevăzută și în standardele serviciilor sociale.

Supervizorii din echipa CONCORDIA Academia, fiecare dintre ei cu experiență de lungă durată în servicii sociale, pot oferi contra cost servicii de supervizare acreditate în domeniul social. Puteți beneficia atât de ședințe de supervizare individuală (durata de 50 de minute), cât și de ședințe de supervizare de grup/echipă (durata de 90 de minute).

Contactează-ne

Pentru detalii vă rugăm să sunați la nr. de telefon +40 722 394 448 - Bianca MĂTĂSARIU.

Supervizori

Cornelia Burtscher

Are 10 ani de experiență în servicii sociale, în dezvoltarea organizațională în echipa internațională CONCORDIA.

În prezent, Cornelia este supervizor și formator de Management Social și are 6 ani de experiență în formare și supervizare în servicii sociale. A terminat studiile de „Social and Health Management“ la HFH Hamburg și un MBA la IUBH Berlin.

Citește mai mult

Albert Cuffner

Are 18 ani de experienţă în domeniul social ca voluntar, educator, asistent social şi coordonator de proiect. În iunie 2005 şi-a terminat studiile la Facultatea de Asistenţă Socială din Bucureşti. Între 2008-2009 a fost membru al Comisiei de Protecţie a Copilului din Judeţul Prahova. În prezent lucrează ca supervizor în cadrul CONCORDIA, este Coordonator de Proiect pentru un proiect rezidenţial pentru tineri şi Coordonator Administrativ al Școlii Profesionale CONCORDIA și Coordonator Administrativ pe Edu Campus Concordia.

Citește mai mult

Bogdan Sebastian Cuc

Este psihanalist, membru titular al Societății Române de Psihanaliză (SRP), societate componentă a IPA (International Psychoanalytic Association).

Este membru al Comitetului Științific al SRP, președinte al Comisiei de Etică a SRP. Are o experienţă de peste 20 de ani în psihanaliză cu copii, adolescenți şi adulţi. Este trainer, supervizor şi consultant pentru dezvoltarea organizaţiilor. Bogdan este preşedintele Asociaţiei Supervizorilor din România, vice-preşedinte al Fundaţiei Internaţionale pentru Copil și Familie “Dr. Alexandra Zugrăvescu", precum şi vice-preşedinte al EURODIR, rețea europeană de instituții de formare pentru domeniul Medico-social.

Are un doctorat în psihopatologie şi psihanaliză la Universitatea Paris 13, Sorbonne Paris Cite.

Citește mai mult

Claudia Cojocaru

Psiholog și psihoterapeut cu o experiență de peste 10 ani în domeniul social, în lucrul cu copii, adolescenți și familiile acestora. În prezent, oferă servicii de suport și consultanță pentru echipele multidisciplinare din care fac parte, supervizare individuală și de echipă pentru celelalte echipe ale organizației. De asemenea, în domeniul supervizării dezvoltă, împreună cu echipa, servicii de formare și supervizare externă. Prin experiența de lucru directă cu beneficiarii, caută să integreze nevoile și caracteristicile acestora în strategiile pe care organizația le-a dezvoltat de-a lungul timpului.

Citește mai mult

Mariana Boghi

Este psiholog și psihoterapeut care a activat pe parcursul ultimilor ani în câteva organizații din domeniul social. Timp de 4 ani, a fost responsabilă de dezvoltarea și implementarea programului de instruire continuă pentru asistenți parentali, părinți educatori și a personalului care activează în centrele de plasament pentru copii în situație de risc. În prezent activează ca psihoterapeut cu practică privată și oferă supervizare individuală și de echipă pentru proiectele Concordia.

Citește mai mult