Webinar | Teoria Schimbării | Lisa Ringhofer

O nouă serie de webinarii marca CONCORDIA Academia!

În acest ultim sezon al specialului an 2021, v-am pregătit contexte interesante de învățare facilă în care abordăm și explorăm concepte cheie pentru individul, profesionistul și organizația zilelor noastre, integrând produsele de bază ce ne-au consacrat: management social, supervizare, practica socială.

Profesioniști valoroși, experți recunoscuți în domeniilor lor de referință, ne susțin în eforturile de a aduce în atenție concepte cheie, abordări noi, soluții adaptate pentru multe dintre provocările noastre.

Primul webinar din această serie va avea loc vineri, pe 8 octombrie, 14:00 - 15:30, alături de Lisa Ringhofer, Co-Fondator și Consultant Principal TripleMinds.

Vino la webinar și află despre:

   o Matricea Logică și Teoria schimbării: diferențe și puncte comune 
   o Elaborarea propriului model de Teorie a schimbării 
   o Corelarea teoriei schimbării cu un plan de M&E (Monitorizare și Evaluare)
   o Introducerea unei serii de metode și instrumente pentru a surprinde schimbarea 
   o Studii de impact: clarificarea diferențelor dintre evaluare studiu de impact 

Lisa Ringhofer este practician dedicat în domeniul dezvoltării, cercetător și evaluator cu aproape 20 de ani de experiență în proiectarea, implementarea și evaluarea programelor și proiectelor de dezvoltare în America Latină, Africa și Orientul Mijlociu, pasionată de predarea conceptelor și metodelor pentru a îmbunătăți planificarea, monitorizarea și evaluarea.

Webinarul va fi în limba engleză, cu traducere în română.

Acest webinar reprezintă un intro pentru cursul Teoria Schimbării în care vom detalia și pune în practică ce s-a discutat la webinar. Cursul se va desfășura în 18 și 20 octombrie.

După acest curs veți:
...avea abilități mai bune de planificare analitică, monitorizare și evaluare
...ști cum să abordați și să evaluați sistematic schimbarea
...fi capabili să abordați M&E într-un mod mai participativ și mai distractiv (nu doar să completați foi Excel)
...avea o înțelegere clară a studiilor de impact (și veți ști la ce să vă așteptați de la un evaluator extern)
...și cu o abordare mai sistematică și dovezi empirice ale contribuțiilor voastre la schimbare - veți asigura proiecte și programe mai eficiente și mai durabile - precum și atragerea unei baze mai mari de finanțatori!

Modalitatea de înscriere
Webinarul va fi organizat online prin intermediul platformei Zoom, iar prețul participării, prin sprijinul experților colaboratori, este de numai 125 ron. Costul participării la cursul Teoria Schimbării este 400 lei, iar în cazul participării și la webinar, la acest preț se aplică o reducere de 25% (cost total webinar + curs 425 lei).

Există posibilitatea achiziționării pachetului integral care cuprinde 4 webinarii din seria Social Organizational Management ce vă oferă posibilitatea participării la toate aceste evenimente de sfârșit de an la prețul special de 350 ron. Mai multe detalii despre celelalte webinarii aici.

Înscrie-te acum prin completarea acestui formular. Locurile sunt limitate.