Webinar | Diversitate, incluziune & echitate | Liz Pfeiffer

Te invităm la cel de-al doilea webinar din seria Social Organizational Management!

Pe 14 octombrie, între 14:00 – 17:00, va avea loc webinarul „Diversitate, incluziune & echitate” alături de Liz Pfeiffer, Consultant Organizațional și Leadership Coach.

Dacă te interesează să afli:

  • despre motivul pentru care crearea unei culturi incluzive este atât de importantă pentru organizația sau locul tău de muncă,
  • despre ce este prejudecata inconștientă sau ascunsă și ce poți face în acest sens,
  • cum să obții o înțelegere de bază a conceptelor și temelor cheie din jurul incluziunii, diversității și echității (ID&E),
  • să analizezi relevanța ID&E pentru contextul/organizația ta,

...atunci acest webinar este pentru tine!

~
Liz Pfeiffer este Consultant Organizațional și Leadership Coach, pasionată de a ajuta organizațiile, echipele și profesioniștii să creeze medii incluzive în care oamenii pot fi autentici și valorizați. S-a născut și a crescut în nordul Angliei, a locuit în Austria în ultimii 30 de ani și are o experiență de 20 de ani ca Director de Resurse Umane al unei companii internaționale de consultanță. Colaborează cu CONCORDIA Academia oferind contexte valoroase de schimburi de informații și practici între organizațiile for-profit non-profit, precum și între domeniul public și privat.
 
Webinarul va fi în limba engleză, cu traducere simultană în română.
 
Modalitatea de înscriere
Webinarul va fi organizat online prin intermediul platformei Zoom, iar prețul participării, prin sprijinul experților colaboratori, este de numai 125 ron.

Îți reamintim că ai în continuare posibilitatea achiziționării pachetului celor 3 webinarii, rămase a fi organizate în cadrul seriei  Social Organizational Management până la sfârșitul anului, la prețul special de  250 ron. Mai multe detalii despre celelalte webinarii aici.