Suntem aici pentru voi
CONCORDIA Academia este centrul de excelență în formare și dezvoltare profesională înființat sub umbrela Organizației CONCORDIA, organizație neguvernamentală fondată în România în 1991, cu activități operaționale desfășurate în prezent în 5 țări (România, Republica Moldova, Bulgaria, Austria și Kosovo) care de aproape trei decenii acompaniază diferite categorii de grupuri vulnerabile sub deviza „Cine salvează o viață, salvează lumea întreagă”.
Prin întreg portofoliul său, CONCORDIA Academia oferă specialiștilor din domeniul social, educațional & socio-medical programe de formare certificate pentru practicieni, manageri, supervizori & HR strategiști precum și servicii de supervizare, coaching și consultanță în dezvoltare organizațională cu scopul de a contribui la creșterea capacitării la nivel individual, organizațional și, implicit, sistemic.
absolvenți programe de formare
profesioniști supervizați
participanți webinarii & workshop-uri
organizații/instituții client
Vino și tu!
Acoperirea formărilor noastre
CONCORDIA Academia are în momentul de față două birouri, unul la București (România) și un al doilea la Chișinău (Republica Moldova) și își propune ca până în 2024 să își extindă activitatea la nivel regional (prima etapă – Bulgaria).
În ceea ce privește proveniența cursanților, ei sunt preponderent din România și Republica Moldova, dar și din Bulgaria sau Portugalia. Deschidem larg ușa tuturor celor doritori să vină la Academie.
Comunitate
Participanții la cursurile CONCORDIA Academia găsesc aici un spațiu deschis pentru networking, unde specialiștii din domeniul social le pot împărtăși resurse, recomandări, experiențe, bune practici, unde pot cere un sfat și rămân în legătură cu colegii lor și specialiștii din cadrul CONCORDIA Academia.
Intră în comunitate: alătură-te și tu comunității noastre de profesioniști în domeniul social adresate cursanților CONCORDIA Academia
Intră
Abonează-te la newsletter: pentru a rămâne la curent cu activitățile noastre
Înscrie-te
Testimoniale
Antigona Orlic
Centru de plasament, DGASPC Prahova
Participant la cursul „Manager de servicii sociale”
„Am primit informații pe care le folosesc atât în viața profesională, cât și în cea personală. După primul modul am înțeles unde greșeam în relația mea cu ceilalți. Acum am mai multă încredere în mine și văd rezultate în munca echipei. Am curajul să cer și să ofer feedback. Ce poate fi mai potrivit decât să începi un proces de schimbare și să simți cum crești împreună cu echipa?”
Carmen Scripcaru
Manager Asociația Umanitară ”Il Chicco”
Participant la cursul „Manager de servicii sociale”
„În acest program am învățat cât este de important feedback-ul și feedforward-ul. Am învățat să deleg din sarcinile mele. Cursul m-a ajutat să conștientizez faptul că fiecare persoană este o resursă imensă pentru echipă, iar feedback-ul dat atât în mod informal, cât și formal, poate transforma o persoană și o întreagă echipă.”
Mihaela Zanoschi
Asociația „Bună Ziua Copii din România”
Participant curs „Supervizor în servicii sociale”
„Cursul acesta și oamenii pe care i-am întâlnit mi-au deschis noi ferestre spre cunoaștere, înțelegere, interogare și noi oglinzi spre autocunoaștere. Întâlnești în curs toate „ingredientele” pentru reflecție, analiză, dileme etice, înțelegere așezată a lucrurilor „neașezate” din experiența ta profesională și a celorlalți, care au menirea să te ajute să crești personal și profesional. Te pregătește (intelectual, emoțional, atitudinal, axiologic) pentru momentul când vei sta față în față cu profesioniștii, echipele, organizațiile pentru care vei fi supervizor.”
Anonim
Participant Webinar
„Să continuați astfel de acțiuni! Sunt deosebit de utile, chiar și așa în online. Mă ajută să mă conectez cu persoane din domeniul meu profesional, să-mi completez cunoștințele, să-mi îmbunătățesc competențele. Webinar-ul de azi a fost foarte bine structurat și bogat în informații. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a vă cunoaște! Rămâneți tot așa, o echipă conectată la realitatea socială. Felicitări!”
Anonim
Participant curs „Practicieni în domeniul social”
„Din aspectele pozitive ale cursului aș putea să menționez atmosfera care se creează și felul de a fi al participanților și al formatorilor, care te face să te exprimi liber, să pui deschis întrebări; schimbul de experiență cu ceilalți participanți; claritatea informațiilor. Atât structura, cât și conținutul au răspuns bine nevoilor de formare.”
Jurnal