Lead the Change: Competențe ale viitorului între business și social

 

Evenimentul Lead the Change: Competențe ale viitorului între business și social, are loc pe 17 iunie 2021, online, între 16:00 – 18:00. Pentru a participa, te rugăm să completeze acest formular.

Pe parcursul întâlnirii, ne propunem să prezentăm concluziile consultărilor ce au avut loc în cadrul proiectului FOCUS , co-finanțat de Uniunea Europeană, cu privire la competențele viitoare ale specialiștilor din domeniul social, dar și să creăm bazele unei colaborări mai strânse între profesioniștii de HR din domeniul social și cel de business.

✅ Subiecte abordate:

  • Principalele competențe ale profesionistului din domeniul social în perspectiva 2030 rezultate în urma consultărilor realizate de specialiști din Austria, Danemarca, Italia și România în cadrul proiectului FOCUS;
  • Modalități prin care domeniile social și business pot colabora pentru a avea un impact relevant asupra societății.

✅ Premizele discuției:

  • Transferabilitatea competențelor - ultimele cercetări legate de viitorul sectorului social au dovedit că, pentru a rămâne relevant în contextul următorului deceniu, profesionistul are nevoie să își dezvolte competențe similare celor pe care companiile și le doresc de la echipele lor.
  • Binele comun - atât organizațiile din sectorul social, cât și cele de business sunt de fapt parte a aceleiași societăți și împărtășesc atât responsabilitatea pentru dezvoltarea acesteia, cât și dorința și angajamentul de a o face.
  • Motivație și sens - angajații, fie că sunt din domeniul social sau din companii, vorbesc din ce în ce mai mult despre nevoia de a identifica semnificație și sens în munca lor.

✅ Vor interveni:

  • Irina Adăscăliței - Director și Fondator CONCORDIA Academia
  • Diana Maria Voicu - Trainer, Coach și Facilitator, MMM Consulting
  • Diana Stafie - Foresight Specialist și Fondator FutureStation

Evenimentul Lead the Change: Competențe ale viitorului între business și social face parte din proiectul FOCUS – Future Europe Social Skills, co-finanțat de Programul Erasmus+ al Uniunii Europene și derulat de Organizația Umanitară CONCORDIA, în parteneriat cu Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, Universitatea de  Științe Aplicate din Vorarlberg (Austria), SOSU Østjylland (Denmark) și Istituto Formazione Operatori Aziendali – I.F.O.A. (Italia).

Pentru înscriere, completează acest formular.